Om Yarovit.com

Her hos oss får du enkelt sammenlignet prisene på en rekke tjenester og produkter innen reiseliv. Vi innhenter opplysninger fra alle mulige slags reiseselskap. Dette blir til bloggposter med nyttige tips for den som skal på ferie, eller reiser i forbindelse med jobb.

Visste du for eksempel at de mange hotelsøkemotorene på nettet ikke alltid gir deg best pris? Ofte anbefales et hotell basert på søkesidens fortjeneste dersom du booker akkurat det hotellet. Noen er mer spekulative enn andre, men det finnes  selvsagt også mer ærlige operatører. Slikt kan du komme ut for også når du skal finne rimelige flybilletter, billetter til severdigheter og opplevelser, billigste leiebil og det meste annet som kan bookes på nett. Sammenligner du priser før du reiser, kan du spare tusener av kroner.

I tillegg gir vi råd om andre knep som kan gjøre reisen din rimeligere. Herunder er det naturlig å se på hva som er beste betalingsmåte i de ulike landene, hvilke kredittkort som egner seg for reisende, hvilke selskap som har beste reiseforsikring, og hvordan du unngår svindel, tyveri og ulykker.